ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ “ΝΤΟΝΑΛΝΤ”

Καλως ήρθατε στον Παιδικό Σταθμό – Νηπιαγωγείο

“ΝΤΟΝΑΛΝΤ”

Αγαπητοί γονείς,

Με γνώμονα την αγάπη μας για το παιδί και με σεβασμό στην προσωπικότητα του, στον παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο «ΝΤΟΝΑΛΝΤ» δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη άμεση έκφραση της δημιουργικότητας των παιδιών, ικανοποιώντας την έμφυτη τάση τους για παιχνίδι, εξερεύνηση και μάθηση.

Παράλληλα έμπειρες και εξειδικευμένες παιδαγωγοί δίνουν κίνητρα για συμμετοχή των παιδιών σε ποικίλες δραστηριότητες με κύριο μέλημα τους την «ενσυναίσθηση».

 

Είμαστε πιστοποιημένο μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Παιδικών Σταθμών και του Παγκρήτιου Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών.

Λειτουργούμε νόμιμα με άδεια από το 1999 του Υπουργείου Υγείας και κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.

Ο Παιδικός Σταθμός – Νηπιαγωγείο «ΝΤΟΝΑΛΝΤ» βρίσκεται στην οδό Σταυρινίδη 14 στον Άγιο Ιωάννη Κνωσού, σε ισόγειο αυτόνομο κτίριο με ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς και ασφαλείς χώρους, φωτεινές τάξεις, όμορφα διακοσμημένες με χαρούμενα χρώματα και ειδικά διαμορφωμένες γωνιές παιχνιδιού και ένα καταπράσινο κήπο με παιδική χαρά.

Το κτίριο διαθέτει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας όπως σύστημα πυρασφάλειας, πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ HD 384, τεχνικό ασφαλείας, έξοδοι κινδύνου, σύστημα κεντρικής θέρμανσης και air condition.